• Oferte Autocar Franta

Oferte Autocar Franta

  • Destinatia:
  • Durata Transport: 2 zile
  • Pret Oferta: 135€
  • Telefon: 0747 300 753

Tariful respectiv este valabil la momentul accesarii paginii „Oferte Autocar Franta” dar poate suferi modificari in cazul in care este necesar. Pretul se aplica rezervarilor achizitionate in acest moment si nu poate fi modificat la eventualele solicitari. Pentru plecările din Romania, plata unui bilet trebuie sa fie facuta prin banca sau direct la urcarea in autocar.

OFERTE AUTOCAR FRANTA

Oferte Autocar Franta – Tariful respectiv este valabil la momentul accesarii paginii „Oferte Autocar Franta” dar poate suferi modificari in cazul in care este necesar. Pretul se aplica rezervarilor achizitionate in acest moment si nu poate fi modificat la eventualele solicitari. Pentru plecarile din Romania, plata unui bilet trebuie sa fie facuta prin banca sau direct la urcarea in autocar.

Franta este cel mai vechi stat constituit in jurul unui domeniu regal si are capitala la Paris. Franta este membra UE si membra fondatoare a Uniunii Europene, a zonei Euro si a Spatiului Schengen. Mai stim ca Franta, este unul din membrii fondatori ai Organizatiei Natiunilor Unite si unul din cei cinci membri permanenti ai Consiliului de securitate ONU.

Cele mai atractive locuri din Franta

Turnul Eiffel, Paris
Simbol al Parisului si al Frantei deopotriva, turnul Eiffel este cel mai important punct de reper, dar care, la inceputuri, a fost dispretuit de francezi, fiind privit ca o monstruozitate arhitecturala. Astazi este considerat a fi una dintre minunile lumii moderne, oferind privelisti care taie respiratia. Panoramele spectaculoase nu sunt recomandate celor care sufera de rau de inaltime.
Notre Dame, Paris
Catedrala „Doamnei Noastre” a fost facuta faimoasa in toata lumea de catre Victor Hugo, cu al sau „Cocosatul de la Notre Dame”. „Crezi ca sunt urat?” este intrebarea pe care anti-eroul principal o adreseaza obsesiv Esmeraldei, cu toate ca nu este nimic urat la constructia care are ca fundal malul Senei. Mostra superba de arhitectura gotica, catedrala Nostre Dame este un punct turistic ce nu trebuie ratat.
Muzeul Louvre, Paris
Luvrul este, probabil, cea mai cunoscuta galerie de arta din lume, gazduind mai multe opere de arta decat orice alt muzeu din lume. Mona Lisa (Gioconda) lui Leonardo da Vinci ofera al sau zambet enigmatic, dar aici se gasesc mai mult de 35.000 de opere de arta, datand din antichitate si pana in zilele noastre. O atractie diferita in cadrul aceluiasi decor o reprezinta piramida moderna, reprezentand eterna fascinatie a francezilor pentru Egiptul Antic.
Palatul Versailles
Nu numai Parisul detine atractii turistice. in apropierea Capitalei franceze este palatul Versailles, caminul capetelor incoronate. Palatul este o ocazie speciala de a petrece ziua intr-un mod minunat – turistii sunt indrumati catre Sala Oglinzilor, spre gradinile magnifice si fantanile splendide, totul intr-un oras in care sunt cele mai bune restaurante din regiune (inclusiv Paris).
Plajele din Bayeux si Normandy
La nord-vest de Paris este coasta Normandiei. Bayeux este caminul Tapiseriei de Bayeux, realizata in secolul al XI-lea, care ilustreaza cucerirea normanda a Angliei. Panza are o lungime de circa 70 m, fiind brodate 58 de scene, incluzand peste cinci mii de personaje care au participat la evenimentele din 1066. Spre nord sunt plajele pitoresti, plate, deschise si superbe, de unde se pot vedea valurile spargandu-se la mal, intr-o zi insorita.
Rocamadour, Occitan
La sud de Paris este Rocamadour, cu ale sale defileuri si stanci spectaculoase, prin care trece un afluent al raului Dordogne. Orasul este caminul a numeroase relicve religioase, ba chiar exista teorii conform carora aici ar fi locul de veci al Fecioarei Maria. Aceste teorii au facut din Rocamadour o destinatie importanta pentru pelerini de-a lungul secolelor. Aici exista o sumedenie de cladiri si monumente istorice.

Rezumat Oferta: Oferte Autocar Franta

Turism Oferte Autocar Franta Oferte Autocar Franta Tariful respectiv este valabil la momentul accesarii paginii "Oferte Autocar Franta" dar poate suferi modificari in cazul in care este necesar. Pretul se aplica rezervarilor achizitionate in acest moment si nu poate fi modificat la eventualele solicitari. Pentru plecările din Romania, plata unui bilet trebuie sa fie facuta prin banca sau direct la urcarea in autocar.

Produs #: Oferte Autocar Franta 4.4 voturi, bazate pe 78 opinii Pret Normal: 120 80 (Final Oferta ) Valabil din: Turism.co.com Conditii: http://turism.co.com/servicii/oferte-autocar-franta/ REZERVATI ACUM