• Autocar Romania Olanda

Autocar Romania Olanda

  • Destinatia:
  • Durata Transport: 2 zile
  • Pret Oferta: 130€
  • Telefon: 0747 300 753

Autocar Romania Olanda, Rezervari Bilete Autocar Olanda – oferte de transport persoane din Romania in Olanda, cu autocare de ultima generatie. Pentru orice informatii despre oferta autocar Romania, Olanda, va stam la dispozitie cu numerele noastre de telefon sau ne puteti trimite oricand un email la adresa info[at]turism.co.com.

Autocar Romania Olanda – Autocarele si microbuzle pentru transportul de persoane Romania, Olanda si retur, sunt de ultima generatie. Oferta pentru autocar Romania, Olanda, este valabila zilnic cu plecari din majoritatea oraselor romaniei – cum ar fi Iasi, Suceava, Botosani, Galati, Bucuresti, Constanta, Brasov, Deva, Alba Iulia si alte orase mari din Romania. Toate autovehicolele sunt dotate cu aer conditionat, sacaune rabatabile si loc pentru bagaje. Agentia noastra are colaborari cu majoritatea firmelor de transport persoane din Romania si agentii de transport persoane Romania, Olanda, din intreaga tara.
Un avantaj foarte mare la agentia noastra il au grupurile de persoane care beneficiaza de reduceri la rezervarea biletelor de autocar sau microbuz. Copii cu varsta intre 2 si 10 ani au reducere de 3o% din pretul biletului de transport. Fiecare persoana are dreptul sa transporte bagaje cu o greutate de pana la 50 de Kg. Pretul unui bilet este de minim 130Euro. Pentru orice informatii despre oferta autocar Romania, Olanda, va stam la dispozitie cu numerele noastre de telefon sau ne puteti trimite oricand un email la adresa info[at]turism.co.com.

Rezumat Oferta: Autocar Romania Olanda

Turism Autocar Romania Olanda Autocar Romania Olanda Autocar Romania Olanda, Rezervari Bilete Autocar Olanda - oferte de transport persoane din Romania in Olanda, cu autocare de ultima generatie. Pentru orice informatii despre oferta autocar Romania, Olanda, va stam la dispozitie cu numerele noastre de telefon sau ne puteti trimite oricand un email la adresa info[at]turism.co.com.

Produs #: Autocar Romania Olanda 4.4 voturi, bazate pe 78 opinii Pret Normal: 120 80 (Final Oferta ) Valabil din: Turism.co.com Conditii: http://turism.co.com/servicii/autocar-romania-olanda/ REZERVATI ACUM