Despre Turism.co.com

Turism.ro este o agentie care ofera servicii de transport persoane, colete sau corespondenta rapida, intern si international. Agentia noastra va ofera posibilitatea de a rezerva bilete de autocar online cu sistemul nostru de booking, sau prin telefon la numerele afisate in pagina de contact si oferte.

Agentia noastra de turism va ofera servicii specializate din domeniul transportului de persoane intern si international. Avem colaborare cu agentii si companii din majoritatea oraselor romaniei, cum ar fi Bucuresti, Suceava, Pitesti, Botosani, Iasi, Roman, Brasov, Onesti, Deva, Alba Iulia, etc.

Turism.co.com, are oferte de transport in Romania, Anglia, Austria, Germania, Belgia, Olanda, Franta, Spania, Danemarca si alte tari din Europa. Transportul persoanelor, al coletelor sau corespondentei in siguranta si numarului mare de cereri, arata ca agentia noastra este capabila sa mentina serviciile oferite la standarde profesionale. Turism.co.com, este o agentie tanara care poate anticipa dorintele Dvs. si in special conditiile de transport. Agentia noastra dezvolta sisteme de rezervari online performante care ajuta la simplificarea cumpararii unui bilet de autocar din mediul online. Suntem recunoscuti pentru faptul ca putem onora toate serviciile la timpul si locul stabilit.

Save